Je bent hier: Service Over ons

Over ons

De stadsprovider van Eindhoven 

Wij zijn ON, de stadsprovider van Eindhoven. Wij houden van lekker gewoon. Wat wij gewoon vinden? Snel en eenvoudig internetten, bellen en tv-kijken. Dat alles gewoon goed werkt en dat je als klant terecht kunt bij een gewoon goede klantenservice.

Sinds 2012 is ON onderdeel van KPN en werken wij nauw samen met KPN om onze dienstverlening continu te verbeteren.

ON is het zusje van OnsBrabantNet. Waar ON zich specifiek richt op Eindhoven, levert OnsBrabantNet dezelfde diensten in Brabant en Limburg aan.

Persoonlijk advies 

Onze adviseurs komen graag gratis en vrijblijvend bij je thuis om je meer te vertellen over de voordelen van glasvezel. Gewoon in duidelijke taal én op een moment dat het jou uitkomt. Ook ’s avonds en op zaterdag. 

Vertrouwd uit je stad 

Van een aanbieder uit je eigen stad, mag je iets extra’s verwachten. Daarom krijg je bij ON gewoon méér, meer service bijvoorbeeld. Onze monteurs en adviseurs staan voor je klaar en staan zo op de stoep als dat nodig is. En heb je een vraag? Bel dan gewoon even naar onze eigen klantenservice, bereikbaar op een Eindhovens 040-nummer. 

Speciaal voor klanten >

Altijd een goed aanbod 

Meer Internet, Televisie en Bellen, voor minder. Meer zenders en meer snelheid, bijvoorbeeld. Maar ook standaard een monteur die de boel voor je installeert. Gewoon een goed aanbod dus, voor als je klant wordt óf al klant bent van ON. 

Bekijk onze pakketten >