Je bent hier: Maand van Maand van de Communicatie

Juni: Maand van de Communicatie

Maand van de Communicatie 

De wijze van communiceren met elkaar is de laatste jaren enorm veranderd. Door technologische ontwikkelingen verdwijnt de vaste telefoon steeds meer naar de achtergrond. In plaats daarvan mailen, appen en facetimen we steeds vaker via onze mobiele telefoon. Het resultaat is dat mensen steeds meer communicatie te verwerken krijgen. Hoe zijn we hier gekomen en wat is de toekomst van communicatie? Deze maand staan wij daar extra bij stil in onze Maand van de Communicatie.

      

Artikelen

E-mail, hoe het allemaal begon 

E-mailen, je doet het elke dag. Misschien ben je zelfs via een e-mailbericht op dit artikel uitgekomen. Maar weet je waar e-mail eigenlijk vandaan komt en hoe het idee om digitaal teksten te versturen is ontstaan? Wij vertellen het graag. 

Lees verder >

Blijf op de hoogte

Deze maand zullen wij jou op de hoogte houden van artikelen en acties via onze nieuwsbrief en Facebook. Volg ons om op de hoogte te blijven!

1: Facebook (volg ons)

2: Nieuwsbrief (inschrijven)

TV-tips

Rijdende Rechter 

Elke dinsdag op NPO1

Als communicatie niet meer mogelijk is, beginnen de problemen pas echt. Zonder fatsoenlijke communicatie zijn de kleinste meningsverschillen onoverbrugbaar. En dat is het moment dat de Rijdende Rechter John Reid op locatie een uitspraak doet in een langlopend conflict. 

RTL Summer Night 

Vanaf 3 juli, elke werkdag om 21.30 uur op RTL4

De dagelijkse talkshow RTL Late Night is elke werkdag te zien op RTL4. Ook dit jaar geniet de vaste presentator Humberto Tan van een welverdiende vakantie. Waar vorig jaar Peter van der Vorst zijn vervanger was, is dit jaar de presentatie in handen van Beau van Erven Dorens. Beau is vanaf 3 juli tot eind augustus te zien, waarna Humberto het stokje weer overneemt.

Keuringsdienst van Waarde 

Elke donderdag op NPO3

De Keurinsdienst van Waarde zoomt elke week in op de etiketten van voedingsmiddelen. Komt Pekingeend uit Peking? Waarom is Fristi roze? En wat zijn de productiekosten van een bepaald product? De Keuringsdienst van Waarde stelt vragen waar wij als consument niet altijd bij stilstaan in de supermarkt.