Je bent hier: Service Speciaal voor klanten

Speciaal voor klanten

Gewoon, omdat wij blij met jou zijn  

Wij zijn blij met jou als klant! Daarom doen wij graag een stapje extra voor jou. Hieronder vind je een overzicht wat wij onder anderen speciaal voor onze klanten doen.

Net dat beetje extra informatie 

Wij vinden het als provider niet alleen belangrijk dat onze diensten goed functioneren. Wij vinden het óók belangrijk dat je op een veilige en verantwoorde manier van onze diensten gebruik kunt maken. In verschillende artikelen geven wij tips. Bekijk onze dossiers: Dossier Veiligheid > | Dossier Kind & Media >

Zelf regelen via Mijn ON 

Bij ON krijg je een eigen persoonlijke online omgeving. Hier kun je bijvoorbeeld zelf zenderpakketten aan- en uitzetten, jouw verbruik en factuur inzien en je e-mailaccounts beheren. Heb je nog geen profiel? 
Lees verder hoe je een profiel aanmaakt >

Altijd op de hoogte 

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste mogelijkheden, acties en nieuws. Ook geeft onze monteur je hier regelmatig tips. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief als je deze nog niet ontvangt. 
Meer over de nieuwsbrief >

Ons magazine, Het is ON! 

Regelmatig verschijnt ons magazine, Het is ON. Ons magazine staat vol met diverse tips, handige weetjes en de leukste puzzels. We wensen je veel leesplezier!
Bekijk de laatste editie online >

Servicedagen 

Een persoonlijke dienstverlening is waar ON voor staat. Daarom organiseren wij regelmatig servicedagen waar onze monteurs en klantenservicemedewerkers voor je klaar staan om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van tips en advies.